Volg StudioBeek!

Esther Ruijtenbeek, de creatieve motor en drijvende kracht achter Studio Beek, is al jaren een veelgevraagd ontwerpster. De extra edge die ze consequent aan haar werk weet mee te geven is, tezamen met het stoere, vrouwelijke karakter ervan, kenmerkend voor haar signatuur. Haar oorspronkelijke en intuïtieve oplossingen vielen al tijdens haar opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute op.

Esther ontwerpt net zo makkelijk een complete tassencollectie als een verrassend vloerontwerp, of een bijzonder dessin. Daarnaast verzorgde zij voor bedrijven de branding en een passende huisstijl.

En dat alles altijd net even buiten het gewone. Zij weet dat van een ontwerper meer gevraagd wordt dan originaliteit, dat een bezield ontwerp pas een leven krijgt in de uitvoering ervan.

 

Esther
Grapic Design

Dessins

Tassen

Wallpaper

Stationary

Vrij Werk

Workshops

Illustratie

Fotostyling

FashionKlanten

Esther ontwierp en bedacht al concepten voor de merken als O’neill, Paul Frank, Converse, Vans, Pussy de Luxe, Vive Maria, Disney, Footlocker, Lee Jeans, Tommy Hilfiger, Dockers, Esprit, No Guts & No Glory, Eijffinger, Bulaggi, AH en V&D.