Volg StudioBeek!

Workshop

Creativiteit, ontdekking en uitdaging;
Tijdens de talrijke workshops laat docente Esther Ruijtenbeek u kennismaken met verschillende materialen, modellen en situaties. In groepsverband leert u op een professionele en speelse manier te kijken naar de dingen om u heen en verborgen talenten te ontdekken! Of het nu gaat om team-building of een vrijgezellen-uitje; deze ervaren docente weet op haar eigen unieke wijze invulling te geven aan de wensen van de opdrachtgever.

 

Bent u geïnteresseerd in een workshop modern art, pop-art, action painting of een naaktmodel tekenen ? Of heeft u een eigen idee voor een workshop of het beschilderen van een object ? Neem gerust contact op met Studio Beek via esther@studiobeek.nl of per telefoon: 06-16 17 41 79.

 

>>>NIEUW<<<  kleine groepen kunnen gebruik maken van de studio van STUDIOBEEK te Hilversum, goed bereikbaar vanaf Hilversum CS en parkeren voor de deur.

 

Voorbeelden van de workshops kunt u vinden op de facebook pagina: STUDIOBEEK.

 

De workshops worden door heel Nederland op verschillende op lokaties gegeven.
Lokaties zijn o.a. : Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Alkmaar, Amersfoort, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen, Breda, Eindhoven, Maastricht, Enschede, Zwolle, Lelystad, Leeuwarden, Assen en Groningen.

Prijzen op een externe lokatie vanaf 250 euro exclusief BTW, modelkosten en reiskosten.

Tags
Illustratie, naaktmodel, Pop Art, Schilderen, tekenen, Workshop